Преостануваат 20 дена до почетокот на 55-тото  Издание на Традиционалниот Илинденски Кајак слалом ИКАС 2024. Подготовките се во тек , патеката се подготвува да ги пречека најдобрите кајакари во Европа на овој кајак слалом натпревар. Пријавувањето е во тек иПовеќе