Билтен “53-ти ИКАС 2022” Остануваат 30 дена до почетокот на 53-тото издание на ИКАС 2022. Билтен за натпреварот >>>> Формулар за пријава 53-ти ИКАС (слалом) >>>> Формулар за пријава 53-ти ИКАС (спуст) >>>>Повеќе