ИКАС-2022

 

Билтен “53-ти ИКАС 2022”
Остануваат 30 дена до почетокот на 53-тото издание на ИКАС 2022.

Билтен за натпреварот >>>>
Формулар за пријава 53-ти ИКАС (слалом) >>>>
Формулар за пријава 53-ти ИКАС (спуст) >>>>