Остана уште еден ден до официјалното започнување на 54-тото Издание на Традиционалниот Илинденски Кајак слалом ИКАС 2023. Воедно на самиот ИКАС ќе се оддржи и првото коло од Европскиот Куп во спринт. Денеска и официјално се затвори системот за пријавувањеПовеќе