53-тото Издание на Традиционалниот Меѓународен Илинденски кајак слалом ИКАС 2023 и официјално е затворено. Во изминатите два натрпреварувачки денови сабота 03 и недела 04 Април видовме интересни натпревари во квалификациските полуфиналните и финалните натпревари. Од особено значење е да сеПовеќе