53-ти Традиционален Меѓународен Илинденски кајак слалом “ИКАС 2022” 53-тото издание на Традиционално издание на Меѓународниот Илинденскиот Кајак Слалом ИКАС 2022 и оваа година како една трите најстарите кајакарски манифестации во Светот повторно на календарот на Светската кајак федерација ИЦФ. КајакарскатаПовеќе