Кајакарската Федерација на Северна Македонија ги обавува извештаите за користење на средства од даночното ослободување  (Ваучер систем) на спортските клубови и активните спортисти. Линк до извештаи    Повеќе

Logo

Предлог ранг листа за користење на средства од даночно ослободување по Законот за данокот на добивка – Листа на клубови 2023   Предлог ранг листа за користење на средства од даночно ослободување по Законот за данокот на добивка – ЛистаПовеќе