Пријавувањето за 54-тото Издание на Традиционалниот Илинденски кајак слалом ИКАС 2023 и првото коло од ЕКА купот во спуст – спринт е започнато.

Во прилог се формуларите за пријава и Билтенот за натпреварите.

Билтен за натпреварите ПДФ Верзија
Пријава за ИКАС 2023 WORD верзија ПДФ Верзија
Пријава за 1-коло ЕКА куп Спринт WORD верзија ПДФ Верзија