Со денешните Полуфинални и финални натпревари заврши официјалното 55-то Издание на ИКАС 2024.

Денешниот ден понуди доста возбдливи натпревари пособено во најсилната категорија К1 Мажи.

Победник на ова издание на ИКАС 2024 беше нашиот најдобар натпреварувач Ангел Петрушев коишто за 0.94 стотинки беше побрз од Стефан Рибарски, а третото место го завзема Џорџевиќ Марко од Србија со заостаток од 1.94 (една секунда и деведесети четири стотинки).

Официјални резултати Превземи

Официјални резултати Интернет